Kompletna kompjuterska dijagnostika

Najsavremenija kompjuterska auto dijagnostika zа Chrysler, Jeep, Dodge i ostala vozila američke proizvodnje.

Uz pomoć naših dijagnostičkih uređaja rešavamo elektronske kvarove na vašim vozilima.

detaljnije

Kompletna analiza bezbednosti

Uživajte u bezbednoj vožnji sa kompletnom bezbednosnom analizom.

Bezbednost i performanse su dva od najvažnijih razloga za svakog vlasnika vozila. Bez obzira da li ste vlasnik elegantnog luksuznog automobila ili robusnog terenskog vozila, želite da uživate u sigurnoj i prijatnoj vožnji u vašem vozilu. Temeljita i kompletna analiza bezbednosti je imperativ za svako vozilo. Samo all inclusive analiza bezbednosti vozila može osigurati njegovu bezbednost na putu.

detaljnije

Veliki servis

Budite bezbedni dok vozite uz veliki servis.

Svaki deo na vozilu ima svoj propisani rok trajanja, odnosno preporuku od strane proizvođača nakon koliko vremena ga treba zameniti. Delovi koji su od vitalnog značaja za vozilo takođe treba zameniti nakon preporučenog perioda. To je neophodno uraditi kako bi se izbegla situacija da vozilo jednostavno stane sa radom i da ne možete ništa sa njim. Takođe ukoliko dođe do otkazivanja nekog od bitnih delova to može uzrokovati neki drugi kvar i šteta će biti još veća.

detaljnije

Mali servis

Redovno održavajte svoj automobil uz mali servis.

Tokom životnog veka jednog vozila potrebno je voditi računa o održavanju, odnosno o servisima koje treba uraditi nakon propisanog vremenskog perioda ili pređene kilometraže. U kom vremenskom intervalu treba obaviti mali servis zavisi od modela vozila i preporuke proizvođača.

detaljnije

Servis sistema za ubrizgavanje goriva

Poboljšajte efikasnost goriva vašeg vozila sa servisom sistema za ubrizgavanje goriva.

Fuel system of your vehicle is responsible for storing and supplying the fuel to cylinder chamber. During this process the fuel passes through a filter and gets cleaned before use. The fuel system enables the vehicle to perform to its optimum level without any harmful emissions. Along with regular maintenance, opting for Fuel System Services and repairs in Las Vegas is also very important. Small specks of dirt or carbon can impact the fuel delivery system and the fuel injectors can get clogged.

detaljnije

Prodaja i ugradnja rezervnih delova

Možemo Vam obezbediti rezervne delove za Chrysler, Jeep, Dodge i sva ostala vozila američke proizvodnje.

detaljnije

Popravka kočionog sistema

Proverite kočioni sistem na Vašem vozilu radi Vaše i sigurnosti putnika u Vašem vozilu.

Brojni komplikovani delovi Vašeg vozila usklađeni su u radu jedni s drugima, čineći doživljaj vožnje glatkim i bez ikakvih problema. Među svim ovim delovima, kočnice su jedan od najvažnijih i najznačajnih komponenti vozila. Zbog redovne upotrebe, kočioni sistem i njegovih nekoliko komponenti mogu biti oštećeni tokom vremena, dovodeći time Vašu bezbednost u opasnost. Pouzdane usluge naših stručnjaka koji vrše servis kočionog sistema su idealne za očuvanje Vašeg vozila bezbednim.

detaljnije

Remont automatskih menjača

Smanjite svoje troškove proverom rada automatskog menjača.

Ne postoji deo motora jednog automobila koji je složeniji i potrebniji od menjača. Menjači su odgovorni za prebacivanje zupčanika (automatski ili ručno) čime se dinamički menja odnos brzine obrtaja u cilju ostvarivanja prenosa snage na točkove na efikasan način, na osnovu brzine vozila. Razlog za to je što motori daju veliku brzinu obrtaja koja se ne može koristiti za niskim brzinama ili pri pokretanju. Koristeći odnose stepena prenosa, prenos smanjuje broj obrtaja i povećava obrtni moment (ili 'snagu' na točkovima) u procesu.

detaljnije

Upravljački sistem i vešanja

Vozite bezbedno pravilno održavajući upravljački sistem i vešanja.

Vozilo koje pravilno funkcioniše treba da bude u stanju da apsorbuje neravnine na gladak način, bez izazivanja neugodnosti na vozača. Incidenti poput tog da vaš automobil vuče u jednom pravcu čak i kada ste na pravom putu ili niste u mogućnosti da kontroliše Vaše vozilo posle nailaska na rupu, može se pripisati neispravnom upravljačkom sistemu i sistemu vešanja.Razlog tih problrma može da varira, od niskog pritiska u gumama do nepravilno balansiranih točkova. Takođe, može da ukaže na ozbiljniji problem slomljenih ili oštećenih delova vešanja. Auto USA centar za servisiranje upravljačkog sistema i vešanja je idealno mesto za Vas da sredimo takve kritične probleme.

detaljnije

Rashladni sistemi

Čuvajte motor bezbednim kontrolišući rashladni sistem.

Sistem za hlađenje vašeg automobila, kombija, terenskog vozila ili kamiona od ključnog je značaja za održavanje odgovarajuće temperature delova motora. Kontinuirani pokreti u motornom prostoru mogu dovesti do veoma visokih temperatura i tu nastupa sistem hlađenja koji pomaže da se izbegne zagrevanje motora. Nudimo najpouzdaniju prveru sistema za hlađenje u našem potpuno opremljenom servisu.

detaljnije
COPYRIGHT

AUTO USA servis automobila
Predrag Zarić, Vlasnik
Stevana Sinđelića 18a, Kaluđerica, Belgrade
Telefon 1: +381 63 818 9 919
Telefon 2: +381 60 18 00 214

Nađite nas na: