Budite bezbedni dok vozite uz veliki servis.

Svaki deo na vozilu ima svoj propisani rok trajanja, odnosno preporuku od strane proizvođača nakon koliko vremena ga treba zameniti. Delovi koji su od vitalnog značaja za vozilo takođe treba zameniti nakon preporučenog perioda. To je neophodno uraditi kako bi se izbegla situacija da vozilo jednostavno stane sa radom i da ne možete ništa sa njim. Takođe ukoliko dođe do otkazivanja nekog od bitnih delova to može uzrokovati neki drugi kvar i šteta će biti još veća.

Iz tog razloga veliki servis spada u redovne servise u životnom veku jednog vozila i neophodno je pridržavati se tog pravila. Nakon određene pređene kilometraže potrebno je zameniti neke dotrajale delove. Veliki servis podrazumeva zamenu sledećih delova:

- zamena seta zupčastog kaiša (zupčasti kaiš, roleri, španeri i ostali delovi seta za zupčenje),

- zamena vodene pumpe – ukoliko se utvrdi da je neophodno.

Prilikom kupovine polovnog vozila preporučljivo je uraditi veliki servis iz razloga što nikada ne možete da znate kada je tačno rađen prethodni. Lako se može desiti da Vas neki deo iznenadi i otkaže, a kada su u pitanju delovi koji se menjaju tokom velikog servisa tu stvar može dodatno da se zakomplikuje jer može doći do kvara i drugih delova, a onda je kvar još veći, a popravka skuplja.

Auto USA servis Vam nudi mogućnost obavljanja velikog servisa za sve marke automobila američke proizvodnje. Naše stručno i iskusno osoblje će obaviti veliki servis na Vašem vozilu na kvalitetan način u što kraćem vremenskom roku.

COPYRIGHT

AUTO USA servis automobila
Predrag Zarić, Vlasnik
Stevana Sinđelića 18a, Kaluđerica, Belgrade
Telefon 1: +381 63 818 9 919
Telefon 2: +381 60 18 00 214

Nađite nas na: